Pretraži

DARKO LAZIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Nakon raskida veridbe sa Marinom, Darko se seli u Nemačku

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

Pevač, Darko Lazić, izgleda da je odlučio da promeni život iz korena nakon raskida veridbe sa Marinom Gagić, pa je za domaće medije izjavio da u septembru odlazi da živi u Nemačku, gde želi da započne novi život

– Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku – izjavio je pevač.

Darko je obrazložio zašto se odlučio na ovaj drastični korak i koje ciljeve ima nakon što započne novi život.Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispast – poručio je Darko, ali i najavio da se neće odreći pevačke karijere. 

– Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu – dodao je Lazić i pohvalio se da će raditi gotovo celo leto, jer nastupe ima zakazane sve do septembra. 

– Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija – završio je pevač, koji je i nakon raskida veridbe ostao sa majkom svog sina u dobrim odnosima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz