Pretraži

DARKO I MARINA SE POMIRILI? Odao ih je ovaj potez na društvenim mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/lazardarkovic91

Darko je objavio fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmehom u svom rodnom Brestaču, a komentar njegove verenice Marine izazvao je pažnju fanova.

– Najlepša slika do sada – napisala je Marina.

Photo: Instagram/darkolazicofficial

Photo: Instagram/darkolazicofficial

Podsetimo, nakon što je Gagićeva napustila njihov porodični dom i otišla kod svojih roditelja, pojavile su se spekulacije da ga je ostavila jer je u njegovom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa drugom ženom, odnosno bivšom devojkom sa kojom se kratko zabavljao, pisali su mediji.

Marina se ubrzo oglasila zbog takvih priča i otkrila da glasine o njihovom odnosu nisu tačne.

  • Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina za medije i dodala:

  • Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz