Pretraži

Danijel Krejg otkrio da voli da posećuje gej barove

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Brus Bozi je otvoreni homoseksuala, a sada je u svojoj radijo emisiji ugostio svog dobrog prijatelja glumca Krejga, koji obrazložio zašto voli da ide u gej barove. 

  • Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima – rekao je Krejg, objašnjavajući da je kao mladić počeo da odlazi u te barove kako ne bi prisustvovao tučama koje je zatekao u barovima u koje posećuju heteroseksualci.


Danijel je objasnio da je njemu na takvim mestima dosta opuštenije i da tamo mogu da se uoznaju devojke koje su iz istog razloga tu. 

– Šipke za homoseksualce su stoga bila prava mesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. I možete upoznati devojke koje su došle iz istih razloga iz kojih sam i ja došao. To je bio dodatni razlog da posetite te barove – rekao je on.

Tokom njihovog razgovora Krejg se prisetio i njihovog druženja u takvom baru, 2010. godine, u Kaliforniji. Glumac je ispričao da su se lepo provodili te večeri, da su i popili , pa je onda redložio da odu u bar, ali su tamo bili primećeni, a mediji su nakon toa pisali o tome. 

– Bilo je to prilično čudna situacija jer nismo napravili ništa pogrešno – zaključio je Danijel, koji je dodao kako je nekada želeo da se preseli iz Engleske u Kaliforniju koja, po njemu, ima "magičnu vibraciju".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz