Pretraži

DANAS SLAVI ROĐENDAN: Iznenadiće vas kako je Cardi B nekada izledala i kako je postala poznata (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Belkalis Marlenis Almanzar, poznata pod svojim umetničkim imenom Cardi B, rođena je 11. oktobra 1992. godine u Njujorku. Cardi danas važi za jednu od najpoznatijih i najpopularnijih hip-hop pevačica, ali njen život nije uvek bio takav.

——————– Sponsored ——————–

Naime, Cardi se u šestom razredu osnovne škole preselila u Bronks u Njujorku, što je za nju bio veliki preokret budući da tamo važe drugačija pravila. U školi se isticala drugačijim izgledom i zbog toga je često bila na meti siledžija pa je odlučila da postane član bande, što je uobičajeno za Bronks.



Nakon srednje škole Cardi je upisala koledž gde je studirala francuski jeziku, zapadnu civilizaciju i američku politiku, ali je od studija odustala kako bi pomogla roditeljima koji nisu mogli da izdržavaju nju i njenu mlađu sestru Henesi. Reperka je tada počela da radi kao kasirka u supermarketu koji su držali Amiši, te ju je jedan od njih posavetovao bi kao striptizeta mogla da zaradi ogroman novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who want the smoke ? 👌🏽

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on Jul 22, 2018 at 7:34pm PDT

Ona je poslušala njegov savet te je počela da radi u jednom noćnom klubu što je je, kako je kasnije priznala, bilo odvratno. Međutim, kako je vreme prolazilo, Cardi je postajala sve bolja u tom poslu, pa je već sa 20 godina imala ušteđevinu od 20 hiljada dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yaaaa annoying for this 😩😩😩😩😂Leave five year old Belcalis alone 😤😤

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on Jul 2, 2018 at 9:18pm PDT

Kada joj je to dosadilo rešila je da se oproba u rijalitiju "Love & Hip Hop: New York" na VH1 gde je stekla fanove koji su joj doneli popularnost na društvenim mrežama. Cardi je rešila da se oproba i kao reperka, bez ikakvog menadžera, izdavačke kuće, seks snimka ili iskustva, što se pokazalo kao odličan potez – njena prva pesma je postigla ogroman uspeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LA CALDIIIIII !!!!!!!!Dress @nicolasjebran| earrings @queenpee pic by @tomasherold

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on Sep 30, 2019 at 5:03pm PDT

Nakon toga, ostalo je istorija. Cardi B je postala prva žena još od 1998. godine i Lorin Hil koje je sa solo pesmom završila na mestu broj jedan top liste, bez muške pratnje, na kojem je ostala pune tri nedelje i tako oborila sve rekorde, čak i onaj od Tejlor Svift.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got no caption so just check out Writing on the wall, South of the boarder and YES music video 😩😂😂

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on Oct 7, 2019 at 5:56pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz