Pretraži

DANAS SLAVI 32. ROĐENDAN: Evo ko je Kristina Kija Kockar

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Kija je u muzičke vode uplovila 2018. nakon izlaska iz rijalitja, gde je proglašena pobednicom, a karijeru je započela u julu iste godine kao frontmenka grupe "Ministarke" sa kojom je predstavila publici prvi singl "Ne vraćam se na staro", a ubrzo i pesmu "Potpis". Kockareva se takođe oprobala u pisanju, te je napisavši knjigu "Moj potpis" otkrila mnoge detalje o svom privatnom životu.

Ubrzo je nastavila sa objavljivanjem pesama, a neke od njih su: "Bejbi", "Zlatan", "Sanjam",  "Amorova strela", "Sviđaš mi se" i mnoge druge. Osim singlova, Kija je uradila i duete, a u pitanju su kolaboracije sa Đanijem, Nenadom Aleksićem Sha i Foxom.

Kristina je početkom prošle godine išla na turneju po Americi sa Katarinom Živković, sa kojom se tamo zbližila. Njihova turneja je trajala oko dva meseca i obe su se vratile zadovoljne u našu zemlju.

Pre medijske popularnosti ona se prvi put pojavila 2009. u provokativnom spotu OT benda i Karoline Gočeve za pesmu "Zaboravi". Već naredne godine Kija je učestvovala u spotu za numeru "Kao san" repera Ognjena Kostića, poznatijeg pod nadimkom Struka.

Širu popularnost u našoj zemlji stekla je ulaskom u rijaliti 20. septembra 2017. kao žena koju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani pred televizijskim kamerama. Tim potezom Kockareva je dobila brojne obožavaoce koji su je podržali. Kada je izašla odatle, postala je veoma popularna medijska ličnost zbog čega je svoj posao stjuardese, koji je radila pre slave, napustila.



Kockareva je ranije radila u avio kompanijama "Etihad Airways", čije je sedište u Abu Dabiju, ali i u domaćim firmama "Air Pink" i  "Air Serbia". Ona je odmalena sanjala o putovanjima na daleke destinacije, što joj se ispunilo kada je odrasla.

Podsetimo, Kristina je rođena u Zrenjaninu 26. maja 1989, a njeni roditelji su Nadica Zeljković i Miloš Kockar. Kija je odrasla sa majkom Nadicom u svom rodnom gradu pošto joj je otac živeo i radio u inostranstvu. U Zrenjaninu je završila osnovnu školu i gimnaziju, a onda je diplomirala na Višoj hotelijerskoj školi u Beogradu.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, poznato je da Kristina ranije bila u vezi sa sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom, koji je prema njenim rečima bio njena velika ljubav. Oni su živeli zajedno, ali nisu uspeli da istraju kao par. Ono što je zanimljivo je to što Kristina ima na leđima tetovažu posvećenju upravo njemu. Reč je o stihovima koje je on napisao za nju, ali pesma nikad nije objavljena, što je Struka ranije potvrdio za IDJTV.

Naredna veza za koju javnost zna je sa Slobom Radanovićem sa kojim je uplovila u romansu 2013. godine. Oni su se venčali 26. septembra 2016. godine, a onda su to učinili i u crkvi 14. maja 2017. Kija je odlučila da se s njim sporazumno razvede nakon pevačeve javne prevare u rijalitiju, a kako je jednom prilikom priznala, bila je svesna da ju je i ranije tokom braka varao. Po izlasku iz rijalitija ona je potpisala dokumenta, a onda je isto učinio Slobodan.

Nakon njenog razvoda pripadnici sedme sile su je povezivali sa mnogim muškarcima, ali Kija nije potvrdila da je bila u vezi sa njima. Neki od njih su bili producent Filip Miletić, fudbaler Stefan Šebez, rijaliti igrač Stefan Karić i reper Vuk Mob.

S obzirom na to da Kija ne voli da govori o svojoj ljubavnoj sferi života, mnogi su se iznenadili kada je javnosti prvi put otkrila da ima emotivnog partnera na svom Instagram profilu. Ona je postavila sliku na kojoj se ljube. Reč je o fudbaleru Milošu Čavi Dimitrijeviću sa kojim su je mediji povezivali od 2019. godine.

Iako je javno pokazala svog partnera, Kija ne želi da govori o svojoj vezi jer se, kako je istakla, jednom već opekla.

  • Mislila sam da nešto može da se desi u mom životu nakon mog razvoda. Opekla sam se tu i shvatila da ne treba da dajem svoj život. Nisu u pitanju samo mediji, taj udar okej. Tu sad silne mreže. Drugi su se mešali u sve to i hvala Bogu to je na vreme bilo sklonjeno. Ko je ispratio moj ljubavni život zna – zaključila je Kristina za IDJTV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz