Pretraži

Danas je proslavljeni model i glumac, a rođen je kao zavisnik od heroina: Popularni „robijaš“ ima životnu priču po kojoj bi mogao da se snimi film

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen: jmeeksofficial

Popularni model i glumac Džeremi Miks, nakon burnog detinjstva i vremena provedenog u zatvoru, postao popularan zahvaljujući policijskoj fotografiji koja je dospela u javnost.

Džeremi Miks  danas je poznati glumac i model koji je sarađivao sa mnogobrojnim popularnim brendovima. Šetao je modnom pistom na njujorškoj Nedelji mode 2027. godine u dizajnima Filipa Pleina, a tom prilikom su ga iz prvih redova posmatrale Madona, Paris Hilton, Kajli Džener kao i još mnoge velike zvezde iz sveta mode.

Danas se bavi glumom, a svoj talenat je prvi put pokazao 2020. godine u filmu ‘Okidač’ gde je ušao u kožu Trey Massa. Kasnije je snimio još nekoliko filmova, a ove godine je izašao film ‘Dutch II: Angel’s Revenge’ u kom on glumi Džeremija Meksa.

I premda ovo deluje kao biografija ugledne i poznate zvezde, njegova životna priča, kao i istina o tome na koji način je on stekao slavu i popularnost već godinama fascinira javnost.

Naime, Džeremi je rođen u veoma teškim uslovima, koji su uticali na dalji tok njegovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

„Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina, jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je“, prisetio se Džeremi Miks u jednom intervjuu.

On je već sa 15 godina bio prepušten ulici i bio je član jedne bande. Tada je prvi put završio u popravnom domu. Šest dana od izlaska, upucali su ga pet puta i to u stopalo, noge i kuk. Šest dana nakon toga, pretukla ga je meksička banda bejzbol palicama.

„To je uticalo i na moje bubrege, pa sam urinirao krv oko dve nedelje. Bilo je stvarno teško „, rekao je Miks.

I premda se činilo da će njegov život proći u znaku kriminalnih aktivnosti, hapšenje 2014. godine mu je promenilo život, a Džeremi Miks se proslavio kao „najzgodniji robijaš na svetu“ nakon što je njegova policijska fotografija dospela u javnost.

Naime, iako je on bio običan kriminalac, trenutak kada je njegova fotografija dospela u javnost njegov život menja iz korena. Nadaren prirodnom lepotom Džeremi je privukao veliku pažnju javnosti, pa je uskoro dobio titulu „najzgodnijeg robijaša“.

Nakon objavljivanja fotografije, primio je bezbroj pisama. Potpuno nepoznati ljudi slali su mu hiljade dolara, ali to je bio samo početak.

„Onaj ko me je stvarno spasao bio je moj sudija. On je za mene učinio neizmerno mnogo“, rekao je Džeremi jenom prilikom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Sudija mu je skratio kaznu kako bi mu pružio šansu da iskoristi slavu na internetu i nešto napravi od svog života. To je i učinio.

Osim što sada gradi uspešnu poslovnu karijeru, i što ima kriminalnu prošlost, on je imao i buran ljubavni život. Naime, kada su ga uhapsili bio je u braku s dugogodišnjom partnerkom Melisom, ali nakon izlaska iz zatvora, žene su počele da se otimaju za njega, pa su stigli i bračni problemi. Razveo se 2018. godine posle 10 godina braka i jednog deteta.

Ubrzo nakon toga je započeo romansu s Kloi Grin, ćerkom milijardera i vlasnika slavnog Top Shopa, Filipa Grina, a par je 2018. godine dobio sina.

Njegova bivša supruga je, uprkos njegovim navodima da je bilo suprotno, tvrdila da je on započeo aferu sa Kloi zbog čega je ona čak doživela spontani pobačaj zbog šoka nakon što ju je suprug ostavio zbog mlade bogatašice.

Ni veza sa Kloi nije bila dugotrajna, pa se par razišao nakon nešto manje od dve godine veze, a on je dodao da vidi sebe kao oca devojčice.

„Imam dva dečaka koji su mamini sinovi. Želim tatinu devojčicu, jer znam da će biti lepa“, prenosi Toofab.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz