Pretraži

DANAS JE ONA SUTRA NEKA DRUGA: Darko Lazić progovorio o novoj devojci, a evo šta Marina kaže za nju!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić nije dugo samovao, pa je već uplovio u nove ljubavne vode, prema pisanju domaćih medija i to sa jednom koleginicom. 



Zapravo radi se o Barbari Bobak, devojci koja se pojavila u jednom muzičkom takmičenju. 

Barbara ima 22 godine, iz Futoga je, okoline Novog Sada. Kako se piše po medijima, oni se dugo poznaju, a nekoliko puta su pevali zajedno na veseljima po Srbiji i Beogradu. Među njima su se pojavile varnice još od prvog puta kada su se videli, ali Darko je bio u srećnoj vezi sa Marinom i ništa nije pokušavao.  Nakon raskida veridbe Darko je predložio Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni pokušavaju da sačuvaju svoju ljubav za sebe, ali su nekoliko puta uhvaćeni zajedno u restoranima i na splavovima gde Darko voli da odlazi, a njegovi najbolji prijatelji upućeni su u to da pevač trenutno uživa u ljubavi sa novom izabranicom. 

Pevač je za jedne domaće medije prokomentarisao priče da je sa kolegenicom u vezi tako što je odgovorio:

– Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla – odgovorio je Darko. 

Kako se nedavno u medijima pojavila vest da jedna neafirmisana pevačica želi da rodi dete Darku Laziću i da bude sa njim u vezi, mnogi smatraju da je zapravo Barbara ta pevačica

Povodom celokupne priče o novoj vezi pevača, oglasila se i njegova bivša verenica koja je rekla sledeće:

– On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu devojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega – bila je kratka Marina. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz