Pretraži

DANAS BI PROSLAVILA 43. ROĐENDAN: Dača Duck za IDJTV progovorio o Kseniji Pajčin

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ grupaduckofficial

Jedna o najvećih zvezda devedesetih godina, ali i s početka novog milenijuma je definitivno Ksenija. Svoju karijeru započela je kao denserka, a kasnije je uplovila i u muzičke vode, prvo kroz grupu Beat Street, a zatim se priključila i Damiru Radoičiću, u grupi Duck. Ovim povodom, kontaktirali smo Daču, koji nam je otkrio detalje njihovog odnosa koji do sada nisu bili poznati javnosti. Kako kaže, oboje su se prvo bavili plesom, a tako su se i upoznali. 

 – Pre muzike smo se bavili plesom, kao i velika većina densera koja je tada takođe prešla na muziku. Tada je bio popularan brejk dens, hip-hop i tada je to sve stiglo kod nas. Ksenija je počela da igra u grupi Beat Street, a u to vreme sam ja radio sa Gagijem iz Funky G-ja. Viđali smo se uglavnom na takmičenjima, međutim prvi put smo se upoznali tek kod aranžera Dorijana Šetine, koji je meni radio prvu ploču. Upoznali smo se na vratima njegovog stana gde je on radio aranžmane, tu smo i krenuli u priču i došli na ideju da radimo zajedno – započeo je Damir.

Grupa Duck je tokom devedesetih bila jedna od popularnijih, a hitovi su im se samo nizali. Ipak, i pored prva dva albuma grupe koji su doživeli ogroman uspeh, njih dvoje su u jednom trenutku saradnje karijeru nastavili u različitim pravcima, ali i pored toga, Dača Kseniju pamti samo po lepim stvarima, a prvenstveno kao dobrog druga.

  • Pamtim je kao ženu koja je sa mnom prošla početni deo dobijanja popularnosti. Radili smo zajedno dve godine, prvu i drugu ploču grupe Duck, a ona je zatim napravila solo karijeru. Imali smo dosta uticaja jedno na drugo kada je posao u pitanju, ali pre svega je pamtim kao dobrog druga, a nadam se da sam i ja njoj bio dobar drug – kaže on.

S obzirom na to da su bili izrazito mladi kada su započeli svoje karijere, fanova je bilo na pretek, a nekadašnji frontmen grupe Duck nam je otkrio kako su se tada ophodili prema njima, ali i da li su bili jedno drugom podrška kada je ljubav u pitanju.

  • Imali smo foru gde smo sabotirali jedno drugo u muvanju, to je ona započela. Uglavnom posle nastupa smo ostajali i pričali sa fanovima, a realno mi smo bili klinci i bilo je dosta muvanja i traženja fiksnih telefona, eventualno broj pejdžera. Onda je to u nekom trenutku preraslo u sveopšti rat, gde smo se sabotirali gde god smo se nalazili i u bilo kakvoj situaciji da smo bili. To su tada bile klasične fore sa bolestima, tipa ,,Je l te prošlo ono što si imao?", ,,Je l si dobro?", Je l si našao lekove za ono?". Tada je to bili baš zanimljivo, ali je došlo do momenta da smo jedno vreme čak izbegavali jedno drugo kada smo imali svoje partnere, jer smo znali da će da padnu prozivke i opasne sabotaže. Ja sam recimo, svoju devojku morao da pripremim na to da će svašta da čuje od nje.

Takođe, Dača nam je otkrio i koje su im bile omiljene pesme dok su zajedno nastupali, a u pitanju su ,,San" i ,,Vrati se".

  • ,,San" zato što je bila prva pesma i prva koreografija, a ,,Vrati se" je bila njena omiljena pesma – kaže on. 

Ksenija Pajčin je retko koga ostavljala ravnodušnim. Mnogi su za nju govorili da je kontroverzna, a drugi da je ispred vremena u kom je živela. Preminula je 16. marta 2010. godine u svom stanu na Voždovcu. U nju je tada pucao tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga izvršio samoubistvo, a mnogi njeni prijatelji i saradnici, kao i fanovi na društvenim mrežama, tvrde da bi pevačica i dan danas bila velika zvezda. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz