Pretraži

DALA PRIMER MLADIMA: Džejla Ramović progovorila o obrazovanju i životnim odlukama 

Showbiz
0
Photo: Instagram/dzejlaramovic

To je i dokazala osvojivši prvo mesto u pomenutom muzičkom takmičenju, a onda je nastavila da niže uspehe.Ipak, tokom karijere na kojoj vredno radi Džejla je posvećena i obrazovanju, pa je pre dve godine upisala fakultet u Barseloni. U nedavnom intervjuu je otkrila u kom momentu je shvatila da ne može da se osloni samo na pevanje i da želi da vreme uloži i u školovanje.

Ona je tokom perioda pandemije odlučila da je ipak potrebno da ima i neki rezervni plan, ukoliko u nekom momentu ne bude mogla da peva.

– Dolazi period da ja godinu i po dana ne radim ništa, tada već imam 19 godina i meni je čudno što ja ne zarađujem. Morala sam nešto da uradim i onda sam razmišljala šta je opcija da ja radim ako me u životu snađe nešto kao što je bila korona – rekla je pevačica u Davcast podkastu.

Džejla je shvatila da je neophodno da ima više opcija u životu, kako bi mogla da bira i za sebe donese najbolju odluku.

– Shvatila sam da moram da se obrazujem da bih bilo šta radila. Naravno, čovek ima neke razne veštine i možemo se mi snaći na razne načine. LJudi smo, pametni smo i možemo da se snađemo, ali ja sam želela da nikada u životu ne ostanem na opciji jedan. Htela sam da imam drugu i treću opciju i da mogu da biram – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz