Pretraži

„DALA MI JE JEDAN BITAN KONTAKT“: Tanja Savić o borbi za starateljstvo, a otkrila je i ko sa estrade joj je pomogao

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić ima dvojicu sinova za koje se borila pre nepune tri godine, a jako dugo ih uopšte nije ni videla, s obzirom na to da su bili u Australiji sa ocem.



Pevačica je jednom prilikom otkrila da joj je Nataša Bekvalac dosta pomogla u teškoj situaciji.

– Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu, jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt – prenosi Skandal.

– Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno – pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet – rekla je tada Nataša.

Podsetimo, Tanji je suprug, navodno, branio da viđa decu, a kako je ona sama otkrila, odlukom suda je i zvanično dobila starteljstvo nad sinovima koji sada provode vreme sa njom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz