Pretraži

„DAJ, UŠTEDI MI BUBNE OPNE“: Popularna tiktokerka se oglasila nakon nastupa u IDJShow-u, pa oštro odgovorila na kritike (VIDEO)

News
0
Foto: IDJTV

Pred žiri su i ovaj put stali brojni talenti koji su se pored pevanja istakli i drugim stvarima.Nekoliko takmičara koji su se predstavili se aktivno bave i društvenim mrežama i uživaju određenu popularnost, a jedna od njih je i tiktokerka Milica, poznata kao MilitsaForYou.

Iako nije ispunila svoja očekivanja što se tiče pevanja, Milica je ostavila generalno pozitivan utisak na žiri.

Ipak, ona se na društvenim mrežama susrela sa brojnim negativnim komentarima nakon čega je odlučila da se oglasi na svom TikToku.

Okej, ustanovili smo da ne znam da pevam, pa hajde onda da radim ono što znam. Svakako ću vam više biti od koristi ako vam pokažem kako da se našminkate za Helloween nego kad sam se brukala u IDJ-ju. Ne znam koliko ste ispratili, ali njihovi komentari o meni su bili jako dobri, međutim na TikToku ih je bilo raznih. Pa me zanima da li ljudi koji pišu hejt komentare da sam obrukala, stvarno misle da će me time demoralisati, kao pogledaj me, brukanje je cela moja influens karijera ljudi. Ja sam na brukanju celu karijeru izgradila – poručila je Milica uz video na kome se šminka, a u opisu dodala "Daj, uštedi mi bubne opne", čime se našalila na račun svog izvođenja pesme "Gram emocija".
 

@militsaforyou

Daj, uštedi mi bubne opne ⚠️
♬ original sound – MILITSA FOR YOU

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News