Pretraži

Dado Polumenta u baladi „Rani me“ (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Aleksandar Kerekeš

Ova balada namenski je objavljena danas, kao poklon i iznenađenje publici baš na datum kada proslavlja svoj 39. rođendan.

Dado je u svojoj gotovo dve decenije dugoj karijeri uspeo da izgradi dve izuzetno jake fan baze, budući da mu je njegova svestranost omogućila da postane prepoznatljiv kako po klupskim hitovima koji redovno osvajaju radio stanice i višemilionske preglede, tako i po romantičnim baladama u kojima gotovo svaka emocija može da se oseti kroz zvučnike zbog njegovog karakterističnog vokala.– Veliki pozdrav od srca za sve ljude koji nas prate i vole. S obzirom na to da je moj rođendan, ja sam odlučio da vam poklonim jednu sjajnu baladu koju je radio Darko Dimitrov, moja sestra Alisa i ja. Mislim da je ovo nešto najbolje od mene do sada i odlučio sam baš za moj rođendan da vas počastim ovom divnom baladom. Voli vas i ljubi vaš Dado Polumenta. Vidimo se uskoro – poručio je ovom prilikom.

Tekst za pesmu “Rani me” potpisuju Dado i njegova sestra Alisa, spot Aleksandar Kerekeš Keki, muziku Darko Dimitrov, dok je svoje poverenje još jednom je poklonio i IDJVideos.TV kanalu i izdavačkoj kući IDJTunes. Pesmu možete čuti na svim digitalnim platformama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz