Pretraži

Dado Polumenta proslavio svojoj ćerki rođendan i pokazao kakva je atmosfera bila (FOTO, VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/dadopolumentaofficial

Dado je na Instagramu objavio prelepe porodične fotografije sa proslave, a na prvoj od njih je njegova ćerka Alea u fokusu dok duva svećicu sa torte, a mama i tata joj pomažu u tome. Alea je takođe uživala u društvu svojih drugara koji su joj zajedno sa Dadom i Ivonom pevali pesmicu "Danas nam je divan dan".

Rođendanska torta je bila posebno dekorisana u plavoj i beloj boji, a na njoj se nalazio popularni lik iz crtanog filma "Frozen".



Pevač i njegova supruga su se maksimalno potrudili oko organizacije, a njhove fotografije najbolje govore o tome koliko su oni jedna srećna porodica.

  • Proslava 4. rođendana naše lepotice Alee! Nikada se ne umarajte raditi sitnice za svoje najmilije, te sitnice zauzimaju najveći deo njihovog srca. Ne birate porodicu. Oni su vama Božji dar, kao i vi njima. Volite ih svim srcem i pokažite im to svakodnevno – napisao je on u opisu objave, koju možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Dado ima četrnaestogodišnjeg sina Dorijana iz prvog braka sa Anamarijom Kikoš, a iza sebe ima još jedan propali brak sa veroučiteljicom Selmom Mekić od koje se razveo nakon samo tri meseca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz