Pretraži

Dadilja otkrila sve tajne Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Showbiz
0
Photo: Instagram/lepabrenaa

Iako uživaju u roditeljstvu, Aleksandra i Filip se, kao i većina mladih parova, oslanjaju na pomoć baka, Zorice i Borke, koje obožavaju unuka.

– Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je.

Ipak, jedna od naših najpopularnijih pevačica na posao se vratila tri meseca posle porođaja, a kako bi njihov sin bio maksimalno zbrinut angažovali su dadilju koja im pomaže kada zbog obaveza moraju da napuste kuću.U međuvremenu je ta žena, tvrde upućeni, postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – kazala je pevačica, koja već i tri i po godine uspešno odoleva da fotografije dečaka podeli sa javnošću.

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz