Pretraži

„DA NEMAM KARIJERU U SRBIJI OTIŠLA BIH I JA“: Kaja Ostojić prvi put posetila ćerku koja se preselila u Majami

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Kaja je bila kod ćerke u Majamiju, odakle se vratila prepouna utisaka.



– Bilo mi je predivno. Bilo je super vreme. U početku je bilo malo čudno, padala je kiša i svi su bili iznenađeni. Malo sam se izdeprimirala da će biti stalno tako vreme, ali je posle bilo super – naglasila je Kaja, pa otkrila da je prvi put išla kod ćerke i videla gde ona zapravo živi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

– Bilo je prvi put da idem kod nje da vidim gde je šta je. Znate da nama treba viza, da je to jedna procedura. Ali sam oduševljena Floridom. Prosto je razumem kada kaže da neće da se vraća iz Majamija. Ni ja nisam htela da se vratim iskreno. Jako mi je teško palo. Sada imam vizu na 10 godina, pe se nadam da ću uskoro opet ići– rekla je pevačica i priznala da bi se i ona preselila tamo:

  • Baš sam pričala sa nekim prijateljima da nemam posao i karijeru ovde da bih se sutra preselila tamo. Florida je prelepa. Svi maštaju da žive pored okeana, da im vreme bude lepo. Plaža gde si potpuno sam, samo beli pesak i tirkizna voda. Nema lepšeg prizora. Bila sam svuda, ali mi je tamo baš lepo – zaključila je Ostojićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz