Pretraži

DA LI STE ZNALI? Konstrakta se sa ćerkom pojavljuje u spotu Marije Žeželj, a evo kako je došlo do saradnje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Marija

Naime, jutjub zvezda Marija Žeželj 2017. godine izbacila je pesmu "Louder than a drum" koja je naišla na odličnu reakciju publike i za kratko vreme postala pravi hit koji u ovom trenutku broji skoro tri miliona pregleda na platformi Jutjub.U spotu, koji je vrlo interesantan, posmatramo kako nas Marija pušta u svoj svet uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, od devojcice do bake, koje predstavljaju njeno odrastanje i deo života koji tek sledi.

Međutim, ono što je mnogima promaklo je to da je upravo jedna od šest uloga pripala srpskog predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji Ani Đurić Konstrakti, a posebno je zanimljivo i to što je za lik devojčice izabrana Anina ćerka Lena.

Screenshot: Youtube/Marija

Screenshot: Youtube/Marija

 

Konstrakta se nedavno oglasila po ovom pitanju i objasnila kako je došlo do te saradnje.

Ćerka Lana je slavila osmi rođendan, a tada je bila fascinirana Marijom. U pitanju je bio sticaj okolnosti, pklopilo se da je moj drug radio spot za Mariju, trebalo im je neko dete, ja sam ponudila Lenu. To je bio divan poklon za rođendan, jedino je problem bio što je za svaki naredni očekivala nešto grandiozno, ali to ne može uvek da se ispuni – objasnila je Konstrakta u emisiji "Kao sav normalan svet" i dodala da su pre toga nekoliko puta pokušavale da dođu do mlade jutjuberke i pevačice:

Tražili smo plakate, sve, ali ništa nije uspelo. Ovo se nekako poklopilo i ispala je baš lepa uspomena – zaključila je Đurićeva koja je na Evroviziji osvojila peto mesto sa pesmom "In corpore sano".

Kako izgleda spot Marije Žeželj u kojoj su se našle Konstrakta i njena ćerka možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz