Pretraži

,,DA LI SAM NEKOME NEŠTO NAŽAO URADILA?“: Milica Dabović progovorila o uvredama i pretnjama (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13
  • Svako ima pravo na svoje izbore i svoje skandale, svako ima pravo na reč, na suze, na istinu, samo je pitanje hoće li je ispričati ili će sa istom u grob kao što većina ljudi danas radi… Mnogi se žale na nepravde, prevare i laži, pitam se šta bih ja trebalo da radim? Možda da plačem nad svojom sudbinom ili da nastavim da se borim sama protiv ostatka sveta, zla, pakosti, zavisti i ljubomore… I nastavila sam… Nekad je teško, nekad još teže, ali posle svakog pada i udarca sam sve jača, pa i život gledam nekim drugim očima, a i sada imam ono najveće bogatstvo, a to je SIN – navela je ona.


Milica se potom osvrnula na ljude, ali i na svoje vaspitanje.

  • Bože, pitam te zašto je ta zavist toliko prisutna u nama ljudima, zašto jedan čovek-osoba ne može da nađe mir i isceli dušu? Zašto ima potreba da se priča loše o porodici ili onima koji su nam nešto dobro uradili? Zašto verujem ljudima? Je li to moj izbor ili su me moji roditelji tako odgajali, naučili? Zašto me boli sve što me boli? Zašto slušam pretnje, loša slova, čitam loše reči i uvrede? – zapitala se ona i nastavila:

  • Da li sam nekome nesto nažao uradila, ukrala, ubila, otela ili sam na Boga gađala? Ja sam samo jedna MAMA koja sanja i ostvarujem svoje snove samo mukotrpnim radom, ja se borim i nikada ne odustajem, ja sam baš ta majka, sportista, ja sam žena i ponosna sam na to, a znam da su i ostale majke ponosne na sebe i na ono sto one zapravo i jesu! Nisam iskompleksirana ni luda…

  • Istinu ću uvek govoriti, to je moja odluka i moj izbor života! Možete me voleti ili ne voleti, takva sam! Hvala svima od kojih zaista imam nenormalnu podršku i osećam je! Sada sama pokušavam da koračam napred i uradim pravu stvar… Ja ću uvek izabrati, ljubav, da volim bilo šta, bilo koga…da imam osmeh! – zaključila je Dabovićeva.

Photo: Instagram/stefanovamama13

Photo: Instagram/stefanovamama13

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz