Pretraži

„DA LI MU VRATITI?“: Teodora nakon „sukoba“ sa Reljom u IDJShow-u ima na umu jednu stvar (FOTO)

News
0
Photo: IDJ

Naime, Teodora je prethodne nedelje ušla u svađu sa Reljom nakon što je komentarisala izvođenje dueta Ermine Hajdarević i grupe "4YU, kada je istakla da je lakše pevati nego igrati, sa čime se njen kolega nije složio.



  • Najlakše je stati i pevati – rekla je Teodora tada takmičaru, a Relja se nadovezao:

  • Daleko od toga, najteže je stati i pevati – smatrao je on.

Photo; IDJ

Photo; IDJ

Džehevrovićeva ga je potom upitala i da li je on nekada izvodio te dve radnje istovremeno, a Popović je odgovrio da je on "u poslednjih 15 godina pokazao šta ume, te da ne treba sada da se dokazuje". Svađa je tek tada prerasla u ozbiljno neslaganje, jer nijedna strana nije želela da popusti u svojim stavovima.

–  Gledam, nisam slep, i gledam i slušam i sve mi odgovara – istakao je izvođač.

Sada je na red došlo snimanje nove epizode, a Teodora, vođena prošlonedeljnim iskustvom se zapitala kako ovoga puta da postupi.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

  • Da li mu vratiti? – napisala je ona na svom Instgaram profilu uz objavljeni snimak na kojem je najpre snimila svog kolegu pa sebe.

Sudeći prema njenom osmehu, verujemo da će i ove nedelje biti vrlo napeto, a da li će se Teodora "osvetiti" Relji saznajte u novoj epizodi IDJShow-a u nedelju u 20 sati na IDJTV-u na jutjub IDJVideos.Tv kanalu.

Svakako, slede zanimljiv i nastupi i dešavanja, posebno jer i će se i ovoj epizodi takmičarima dodeljivati poeni i ocenjivati njihovi nastupi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News