Pretraži

Da li je ženski muzički trio osuđen na propast ili uspeh?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Grand Production

Muzički trio, koji su neki nazvali "Hurricane" starog vremena, činile su Vesna Zmijanac, Lepa Brena i Mira Škorić. One su devedesetih snimile pesmu "Muškarci" koja je tada bila veliki hit. Spot za njihovu numeru je bio veoma moderan, a one i te kako atraktivne. Njihovu saradnju obležile su anegdote sa snimanja, o kojima se i danas priča na našoj estradi.

Pre nego što su se sastale da snime pesmu imale su poteškoće oko usklađivanja termina, ali tu nije bio kraj problemima. Na muzičkom projektu su radile do kasnih sati, a Brena se žalila da joj je hladno. Vesna Zmijanac je odlučila da pomogne koleginici tako što je donela flašu domaće rakije, koju su pile sve tri da bi se ugrejale. Nakon što su popile nekoliko čašica nastavile su snimanje, a Brena se kasnije našalila kako ih je Vesna Zmijanac sve napila. 

Iako su bile veoma slušane, posle te saradnje nastavile su svoje solo karijere tokom kojih su nastavile da nižu hitove.

Još jedan muzički trio koji nije opstao su "Moje 3", koju su činile finalistkinje Prvog glasa Srbije Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović. One su osnovale grupu 2013. sa ciljem da učestvuju na Beosongu, u čemu su na kraju uspele. Mirna, Nevena i Sara izvele su pesmu "Ljubav je svuda" na Evroviziji, a posle nastupa na takmičenju su se rastale i krenule svaka svojim putem.

Sara Jo je otkrila da su se one spojile za potrebe Beosonga, ali da su oduvek želele solo karijeru. "Moje tri" su tada izjavile da će nastaviti da se druže iako više nisu muzički sastav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @smesni_stee

Jedna od grupa koja je bila veoma popularna pre četiri, pet godina su "Đavolice". Nju su činile Teodora Džehverović, Tamara Milutinović i Gorana Gačić. One su snimile nekoliko hitova: "Čokolada i vanila", "Piće za mladiće" i "Ćuti i vozi", nakon čega su započele odvojene karijere. Kada su se razdvojile, mediji su spekulisali o njihovoj svađi. Kako su pisali u to vreme, Teodora i Tamara nisu ostale u dobrim odnosima, a Milutinovićeva je demantovala da je došlo do svađe između njih.

  • Raspala se grupa zbog Goranine trudnoće, ona je žena htela da se posveti porodici. Mnogo smo putovale i živele u kombiju jedno vreme… A Gorana kada je ostala u drugom stanju više nije mogla da putuje toliko i onda smo stagnirale. Mi se nismo ni svađale, samo smo se udaljile i prestale da se čujemo, ali bih volela da se čujemo. Da sam ja zgrešila ja bih pozvala – rekla je Tamara.

Pripadnici sedme sile su tada pisali i o Teodorinim prozivkama na račun koleginica, kada je u rijalitiju rekla da jedna od njih navodno imala seks sa Acom Lukasom zbog "dva minuta spota" i aludirala na Goranu Babić, koja je udata za pevačica Marka Gačića sa kojim ima dete.

  • Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali Teodoru neću komentarisati – rekla je Gorana i time stavila tačku na tu priču.

Za razliku od "Đavolica" i "Moje tri", čuveni ženski trio koji čine Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić je opstao i pokazao se kao odličan muzički tandem. Ksenija, Sanja i Ivana već nekoliko godina su deo grupe "Hurricane", koja niže hitove kako na srpskom, tako i na engleskom jeziku. Kada je reč o njihovom odnosu, one kažu da je odličan, ali i da ponekad imaju nesuglasice.

  • Međusobno jedna drugoj "idemo na živce" uglavnom zbog sitnica i to su obično tvrdoglavost, nemarnost, ali to je nešto preko čega prelazimo – objasnile su one.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz