Pretraži

Da li je revija Victoria’s Secret-a potpuni krah ovog brenda?! Legendarni anđeli pokušali da ispišu istoriju, pa izazvali bes fanova (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Victoria’s Secret Fashion Show se vratio u velikom stilu.

Điđi Hadid, Bela Hadid, Adriana Lima, Tajra Benks, Kejt Mos, Alesandra Ambrozio i još mnogi anđeli koji su obeležili i „stvorili“ ime ovog brenda vratile su se na pistu prvi put od 2018. godine — dokazujući da je šou ponovo tu, bolji nego ikad pre.

Ovaj događaj je otkazan 2019. godine zbog kontroverzi vezanih za brend i nedostatak inkluzivnosti. Nakon što su poslušali kritike obožavalaca i industrije, Victoria’s Secret je prilagodio šou kako bi bolje predstavio ne samo svoje originalne anđelice, već i članove LGBTQIA+ zajednice, kao i modele sa oblinama i druge boje kože, a ne samo bele.

„Pročitali smo komentare i čuli smo vas,“ napisao je zvanični Instagram nalog Victoria’s Secret u maju. „Victoria’s Secret Fashion Show se vraća i odražava ono što smo danas, uz sve što već znate i volite — glamur, pistu, krila, muzičku zabavu i još mnogo toga! Ostanite s nama… postaje samo još ikoničnije odavde.“

Još modela — uključujući Ešli Grejem, Džasmin Tuks, Kendis Svaponel, Barbara Palvin…— prošetali su pistom u statement anđeoskim krilima tokom trijumfalnog povratka ovog brenda.

Na pisti se našla i legendarna Kejt Mos, kojoj se ovog puta pridružila i njena ćerka Lila Mos koja je sve zapaženije ime u modnoj industriji. Sestre Hadid su izazvale opšte oduševljenje publike s obzirom na to da je Điđi otvorila reviju, dok je njena mlađa sestra Bela zatvorila istu.

Poznato je da je Bela zbog lajmske bolesti napravila pauzu u svetu modelinga, te da se tek ove godine vratila na naslovnice magazina, dok i dalje pažljivo bira koje revije će raditi, te je njeno pojavljivanje u ulozi anđela gotovo srušilo Internet sinoć.

Dve manekenke po imenu Valentina Sampaio i Aleks Kosani su sinoć ušle u istoriju i postale prvi trans modeli koje su prošetale na Victoria’s Secret reviji.

Ono što je posebno ostavilo utisak na fanove brenda jeste pojavljivanje Adriane Lime. Brazilska manekenka je jedna od originalnih anđela i po mišljenju mnogih obeležila je jednu eru ovog brenda. Juče u toku dana je Victoria’s Secret objavio da se Adriana vraća na pistu, zbog čega je interesovanje za reviju još više skočilo.

Credit: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manekenka je definitivno opravdala očekivanja i pokazala zašto nosi status ikone. S obzirom na to da ima 43 godine i da je pre dve godina dobila svoje treće dete, Adriana je izazvala potpuno nevericu kada se prvi put pojavila na pisti i zablistala u punom sjaju.

Kako svaka revija ima obavezne muzičke goste, ove godine su se na pisti našle legenderna Šer, potom Lisa Blackpink, a zatim i Tajla.

Međutim, iako je tim Victoria’s Secret-a uložio vidan napor kako bi revija bila što inkluzivnija, zbog čega se na pisti našao veliki broj plus size, transrodnih i modela druge boje kože, pratioci na društvenim mrežama nisu u potpunosti zadovoljni.

Komentari na društvenoj mreži X kao i na TikToku su definitivno podeljeni, a mnogi smatraju da se brend previše povinovao zahtevima današnjeg društva, te da su izgubili svoju prepoznatljivu čar i magiju. Anđeli su prema navodima izgubile svoju „vrcavost“, a prepoznatljiva revija koja se ranije prepričavala mesecima, ove godine se po svemu sudeći utopila u moru drugih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz