Pretraži

„DA JE LEGALNO, VRATILA BIH JOJ ZA SVE“: Prva žena Džonija Depa konačno progovorila o svemu, nije štedela reči za Amber Herd!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Lori kaže da joj je bilo teško da gleda Depa na sudu, a na spomen njegove bivše supruge Amber Herd zakolutala je očima.



– Upoznala sam je na žurkama u njihovoj kući i činila mi se jako draga, a bila je i prekrasna, pa je nije bilo teško zavoleti. No, kako je vreme odmicalo, čula sam razne stvari o njoj, a ni on mi više nije delovao srećno – prisetila se tokom razgovora za podkast Popcorned Planet.

– Ono što mu je Amber uradila je prestrašno i kada bih mogla nekako da joj vratim za to, a da je legalno, to bih i uradila – dodala je Lori. Kaže da je suđenje pratila u suzama i bila je zabrinuta.

 

Za Depa i nakon razvoda ima samo reči hvale.

– On je jako velikodušan čovek s najvećim srcem od svih ljudi koje sam upoznala. Volim ga i želim mu samo najbolje te se nadam da i on ima jednake osećaje prema meni. Jedva čekam da se opet vidimo jer bih volela da ga zagrlim – rekla je.

Lori i Džoni venčali su se 1983. godine. Njemu je tada bilo 20, a njoj 25 godina. Razveli su se dve godine kasnije, ali su ostali u dobrim odnosima. Podsetimo, Džoni Dep je u junu 2022. dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, koja ga je tužila za porodično nasilje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz