Pretraži

,,DA JE KUPIO MOJE PESME, NE BI BIO U RIJALITIJU“: Henny iskreno progovorio o Sha

Showbiz
0
Photo: Instagram/hennypijem Instagram/nenadaleksicsha

Miloš Stojković, poznatji kao Henny, za naš portal je progovorio o blamu koji je doživeo na početku svoje karijere, pa se dotakao i trenutno najaktuelnije osobe na estradi, a u pitanju je reper Sha.   • Radio sam tada u jednom studiju u Košutnjaku sa jednim jako dobrim bit mejkerom. Napravili smo tada četiri demo verzije i hteli smo to da ponudimo ljudima, ali da ne šaljemo to svima posebno, strpali smo sve u jedan mail i poslali im demo verzije. Malo posle toga, vidimo niko ne odgovara. Dok mi se Cvija nije javio i rekao: ,,Ispali ste budale, stavili ste celu estradu u mail". Svi su to videli, to je bukvalno bio grupni čet, gde svi vide kome sam poslao pesmu, to je bio najveći kiks bukvalno – izjavio je on ranije u jednom intervjuu, a nama je otkrio da li mu se javio još neko pored Cvije. 

  • Javili su mi se Sha i Cvija. Ali Cvija mi se javio da mi kaže da sam debil, da se to tako ne radi – rekao je on i osvrnuo se na situaciju u kojoj se Sha trenutno nalazi. 

  • Nisam nešto gledao, ali znam otprilike šta se dešava. Znam da je prevario ženu i da je sa onom Tarom. Ljudi u tom šouu ne mogu da ostanu normalni, bukvalno. Tako da ja mislim da oni ne znaju šta rade. Da je onda kupio pesmu od mene, sada ne bi bio u rijalitiju – našalio se Henny, pa istakao da ipak ne opravdava reperov postupak. 

  • Nije opravdanje, ali mislim da baš svima to može da se desi. Niko od nas nije bio tamo da zna. Ja nikada ne bih ušao u rijaliti. Možda ako napravimo mi neki svoj zajednički rijaliti – 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz