Pretraži

Cvija progovorio o novim pesmama, duetima i američkoj turneji (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/cvija1989

S obzirom na to da je popularni izvođač Stefan Cvijović Cvija otputovao zajedno sa Teodorom Džehverović na američku turneju, nekoliko dana pre toga pitali smo ga da li ima pozitivnu tremu, s obzirom da je u pitanju velika svar. 

Pa ne postoji, peta turneja mi je gore. Svaki put razmišljam da li će biti kao prošli put, ja sam uvek imao tu sreću da mi uvek bude bolje, bolje, bolje.. Opet idem sa Teodorom koja je prvi put i koja je jako popularna i mislim da ćemo baš razvaliti. Uželeo sma se iskreno rada posle korone, iako sma radio u koroni, ali malo te euforije, inače ja nemam tremu, nemam već 7-8 godina sigurno – rekao je Cvija. 



Reper je otkrio da nema neke planove kada je u pitanju njegova solo karijera dok ne pronađe pesmu koja mu odgovara, ali da ima spremnjene duete  za ljude sa kojima radio na početku svoje karijere. 

– Imam neke, to neću da otkrivam sa kim, ali imam nekih dueta u pripremi sa mnogo dragim ljudima, sa kojima se znam mnogo dugo, sa kojima sam radio i na početku svoje karijere, eto te stvari, možeš da vidiš i po osmehu me ispunjavaju. Ne želim da malerišem duet i ne želim da malerišem to oko dueta, ali sprema se nešto jako interesantno za sve ljude koji me prate svih 15 godina. 

U videu ispod teksta možete pogledati celu emisiju IDJHOT-a i saznati šta je Cvija rekao o saradnji sa Editom, kao i šta su druge poznate ličnost otkrile specijalno samo za naše kamere. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz