Pretraži

„Neostvarena želja su mi deca i porodica“: Cvija iskreno progovorio o privatnom životu, pa otkrio koji je njegov tip devojke (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Poznati izvođač Cvija bio je gost naše televizije, a tom prilikom se otvorio i po pitanju privatnog života, te otkrio nekoliko pojedinosti i priznao šta mu je neostvarena želja.

Ove godine, Cvija iza sebe ima nekoliko muzičkih projekata, a nedavno je objavio i duetsku numeru pod nazivom „Popstar“, na kojoj je ukrstio glasove sa mladom pevačicom Zerom. Pored muzike, poznato je da se pevač bavi i privatnim biznisom, te da često zna da napravi duže pauze kada se radi o medijama i javnoj sceni.

S obzirom na to, o njegovom privatnom životu se ne zna puno, a on se tokom godina i potrudio da ga sačuva što dalje od očiju javnosti. Međutim, on se sada našao u emisiji „One On One“ na IDJTV-u, prilikom čega je odgovarao na najzanimljivija pitanja sa društvenih mreža, a jednog od fanova zanimalo je koja je Cvijina neostvarena želja.

„Definitivno deca i porodica. I to će se desiti normalno svakako“, rekao je on kratko, a potom otkrio i koji je njegov tip devojke:

„Nemam neki tip, bitno da je posebna i drugačija, ako to mogu tako da kažem. Eto, tip devojke – posebna.“

Iako je na sceni prisutan već dugi niz godina, Cvija detalje o svojim izabranicama nikada nije delio javno niti je bio rad da kači zajedničke fotke na društvene mreža, te je sada mnoge interesovalo da li će nekada javno pokazati svoju devojku.

„Pa ne znam, ne želim uopšte o tome da razmišljam i pričam i to želim da mi ide onako rasterećeno. Na neki način, biće šta bude, uopšte se ne opterećujem“, priznao je pevač.

Da li planira da bude aktivniji što se muzike tiče, kakva je bila saradnja sa Zerom, ali i da bi uradio duet sa Voyagem pogledajte u novom izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz