Pretraži

CVETA BIZNIS: Milica Dabović od prodaje odeće zarađuje više od prosečne srpske plate

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Dabovićevoj je isprva pomogla popularna pevačica Aleksandra Prijović, a posle i manekenka Sofija Milošević. 

Milica je u jednom gostovanju na IDJTV-u rekla da je Prijovićeva za nju prava "vila", a sada je istakla da joj je biznis procvetao. – Pomogle su mi Aleksandra Prijović i Sofija Milošević, stala sam na noge. One, a i ostale žene koje su me podržale i kupile stvari od mene su mi dale vetar u leđa. Sada se to proširilo, ja sam ta koja izlazi u susret drugim ženama, majkama i devojkama. Šta god imaju i nije im potrebno to se proda – rekla je Milica.

  • Naravno, uzeću svoj deo, to je minimalan procenat, ali opet, meni to znači. To su neke pristupačne cene i kome god je nešto skupo, cena može da se smanji i da svi budemo zadovoljni, mi što smo prodali, a one što su kupile. Moram da priznam, tim putem uspem da zaradim više od jedne prosečne plate.
– Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao… Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla – nastavila je ona, pa dodala.

  • Tu mu je drugarica Neda zaista pomogla i raširila mi ruke. Objasnila sam joj da to nije za mene i da želim da se bavim nekim drugim stvarima, do čega sam, evo, i došla – ispričala je ona za domaće medije.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz