Pretraži

ČUVAR TVRDI DA JE BIO NJIHOVA ŽRTVA: Kris Džener i Kortni Kardašijan optužene za seksualno uznemiravanje

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao "E!news", Mek Vilijams tuži dve rijaliti zvezde, kao i kompaniju sa kojom ima ugovor zbog nepravednog raskida. Dalje optužuje Džener za seksualno ponašanje, osvetu i nesaradnju, navodeći da mu je ona smanjila radno vreme, uskratila mu pauze za obrok i podnela žalbe njegovom poslodavcu, pre nego što mu je na kraju prekinula radni odnos.

U vezi sa tvrdnjama o seksualnom uznemiravanju, navodi da je Kris imala za njega komentare koji su bili "seksualne prirode".

Međutim, u izjavi pravnog zastupnika Dženerove i Kardašijanke, Martija Singera, one negiraju sve navode.

  • Kris Džener i Kortni Kardašijan žestoko poriču apsurdne tvrdnje kao potpuno izmišljene i lažne fikcije bez trunke istine – navodi se u saopštenju.


  • Kris kategorično poriče da se ikada ponašala neprimereno prema Meku Vilijamsu. Stražar je radio ispred kuće i nikada nije ni ulazio u njenu kuću.

Izjava se nastavlja: "Štaviše, Kris je imala vrlo malo kontakta s njim. Nakon što je čuvar više puta uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od kompanije je zatraženo da ga ubuduće ne raspoređuje da radi tamo. Značajno je to što stražar nikada nije podneo žalbu svom poslodavcu protiv Kris dok nije izmislio ovu smešnu tvrdnju."

Takođe primećuju da iako je Kortni Kardašijan spomenuta, „ona nije optužena da je učinila bilo šta neprilično sa čuvarom".

Pored toga, Singer navodi „kada Kris i Kortni pobiju ovu smešnu, neozbiljnu tužbu, nameravaju da odmah tuže Meka Vilijamsa i njegove advokate zbog zlonamernog gonjenja“.

Kao odgovor na Singerove izjave, advokat Meka Vilijamsa, Šon Novak kaže za "E!news" da se "navodi u žalbi zasnivaju na tačnim činjenicama i dokazima".

  • Naša firma ne podnosi "neozbiljne" tužbe. Naša reputacija govori sama za sebe i bilo kakva optužba bilo koga da bismo ikada podneli tužbu bez izvršenja je potpuno lažna i klevetnička. Radujemo se što ćemo ovo pokrenuti pred sudom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz