Pretraži

ĆUTAO DVE GODINE: Novak i Jelena će pomoći svima protiv korone

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/№1e GOAT

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da pomogne celom svetu u borbi sa opakim virusom korona. Posle brojnih pisanja i nagađanja zvanično je potvrđeno da je Đoković kupio 80 odsto danske biotehnološke firme KvantBioRes. Reč je o firmi koja razvija medicinski tretman za kovid-19, saopštio je za Rojters izvršni direktor te kompanije.



Osnova cele priče je borba protiv korone i lečenje ljudi. Firma je registrovana u Danskoj, daleko od naše javnosti i osnivači u i vlasnici 80 odsto deonica su Novak (40,8 odsto) i Jelena (39,2 odsto) Đoković pišu mediji. 

Izvršni direktor Ivan Lončarević rekao je da je investicija napravljena u junu 2020. godine.

  • KuantBioRes ima oko 11 istraživača koji rade u Danskoj, Australiji i Sloveniji, kaže Lončarević. Svi oni rade na lečenju, a ne na vakcini. Kompanija razvija peptid, koji sprečava virus korona da inficira ljudsku ćeliju, očekuje da će ovog leta pokrenuti klinička ispitivanja u Britaniji – rekao je on tada.

Dok trpi napade ljudi iz celog sveta zbog toga što nije vakcinisan, jasno je da Novak radi u tišini za dobrobit svetske populacije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz