Pretraži

„Crni labud“: Nina Đogani na maturskoj večeri privukla sve poglede prisutnih, jedna osoba se nije odvajala od nje (FOTO/VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
nina đogani
Photo: Instagram/nina_djoganii

Mlada influenserka Nina Đogani obeležila je kraj srednje škole na proslavi mature, na kojoj se pojavila u haljini koja je privukla posebnu pažnju okupljenih.

Poznata influenserka Nina Đogani neretko privlači pažnju svojim objavama na Instagramu. Nju na ovoj društvenoj mreži prati preko 100 hiljada ljudi, koji prate dešavanja iz njenog svakodnevnog života.

Ona neretko otkriva detalje svog privatnog života, a sada je za mladu influenserku došao važan dan, a ona je i te momente podelila sa pratiocima putem Instagrama.

Naime, pre nekoliko dana Nina je završila srednju školu. Cela njena porodica, koja je već godinama pod budnim okom javnosti, okupila se pre nekoliko dana na svečanosti  koju je organizovala privatna srednja škola koju je Nina pohađala, te su svi zabeležili ovaj emotivni momenat za poznatu porodicu.

Njena sestra Luna Đogani, kao i njeni roditelji, Anabela Atijas i Gagi Đogani pružili su joj veliku podršku tom prilikom, a sada je Nina prisustvovala još jednoj ceremoniji koja prati kraj srednjoškolskog školovanja, a to je matursko veče.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina_djoganii)

Nina se na ovom događaju pojavila u dugoj crnoj haljini. Gornji deo haljine je bio u obliku korseta sa čipkom, dok je donji, koji je bio prekriven crnim perjem i sa šlicom do butine, išao skroz uz njenu liniju tela.

Nina je ovaj model haljine ukombinovala sa dugim crnim rukavicama, crnim sandalama i crnom torbicom, a s obzirom na to da je cela bila u crnom, influenserka je snimak sa mature ispratila rečima „Crni labud“.

Ona je privukla veliku pažnju ovim objavama, a njen snimak u maturskoj haljini je podelila i Luna koja je u opisu pokazala koliko je ponosan na sestru:

„Moja prelepa maturantkinja“, napisala je Luna uz emotikon srca.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Ninu je na ovaj događaj dopratio njen rođak, sin izvođača Đoleta i Vesne Đogani. On se pokazao kao pravi džentlmen dok je pomagao sestri da izađe iz automobila, a ona je u opisu napisala:

„Moj bata„, pa je potom i označila rođaka.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz