Pretraži

,,ČOVEK SE PONAŠAO VEOMA GRUBO“: Ruska plesačica nakon raskida sa Bikovićem o njihovom odnosu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Arina je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Milošem, ispod koje je napisala kako se zapravo osećala tokom veze sa glumcem i kako je njihov odnos funkcionisao. 

Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo – napisala je Arina na samom početku. 

Kada su počeli da se zabavljaju, svi mediji, srpki i ruski brujali su o vezi Miloša i Arine, ali po svemu sudeću izgleda da je njihov kraj bio turbulentan, što možemo zaključiti na osnovu teksta koji je plesačica podelila sa javnošću. 

Oni su se upoznali u Moskvi, kada je Miloš otputovao na poziv režisera Nikite Mihalkova u Moskvu, kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala, te je tada prvi put uslikan sa atraktivnom Arinom. On je ubrzo nju upoznao sa svojim prijateljima, išli su na zimovanje zajedno, a doveo je bio i u Beograad, gde su Novu godinu zajedno sa prijateljima dočekali u njegovom stanu. 

Atraktivna ruskinja je nastavku teksta ispod fotografije napisala: ,,U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim" , ali joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

  • Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – napisala je Arina. 

Nakon Arine, oglasila se i Mloševa bivša devojka Barbara Tatalović, koja je stala u njenu odbranu i potvrdila da zna o čemu Arina govori. Ona je na svom Instagramu napisala sledeće: ,,U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim.Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla".

Photo: Instagram/
barbaratatalovic

Photo: Instagram/ barbaratatalovic

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz