Pretraži

ČOVEK PLANIRA, BOG TI SE SMEJE: Mia Borisavljević otkazala venčanje i preko 60 nastupa zbog korone, evo šta je rekla o tome (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Mia je otkrila da su ona i njen partner Bojan Grujić planirali da se venčaju ove godine, ali će ipak to morati da sačeka zbog korona virusa.  • Najvažnije u celoj situaciji je da smo svi zdravi, da ne sedimo sada po Domovima zdravlja i bolnicama, i da možemo da razmišljamo o poslu, kad ćemo da krenemo. Raduckamo ponešto, radimo na sebi, radimo na svom poslu koliko možemo, pa kad dođu nastupi – dobrodošli! Meni je više od 60 nastupa otkazano, to sigurno neće moći da se nadoknadi, ali bitno je da se nešto pomeri sa mrtve tačke – rekla je Mia u emisiji "Ekskluzivno".

  • Pričali smo da bismo mogli u toku ove godine da organizujemo jednu lepu proslavu povodom venčanja, mislili smo da prvo prođe ta promocija albuma, ali evo vidite kakva je situacija… Čovek planira, Bog ti se smeje. Sve će biti onako kako mora da bude. To nam zaista u životu ništa ne bi promenilo, ali mi nekako više na insistiranje drugih ljudi… Razočarasmo i kumu, kuma, drugaricu, medije… Samo sebe nismo, što je najvažnije – rekla je pevačica kroz smeh.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz