Pretraži

„ČIJA SI“: Marija Mikić se obratila naslednici, pa raznežila sve (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/wwwmarijamikiccom

Marija se prošle godine po prvi put ostvarila u ulozi majke, a njihova ćerka Đurđa, iako nema još ni godinu dana, je prava zvezda na društvenim mrežama.



Pevačica neretko svojim pratiocima pokazuje i dobre, ali i one neočekivane strane majčinstva, pa sve što nauči rado deli sa drugim majkama na svom profilu.

Ipak, ono što je očigledno jeste koliko je Marija srećna u ovoj životnoj ulozi i takoreći opčinjena svojom ćerkicom. Ona tu ljubav otvoreno i svakodnevno pokazuje, te se nedavno Đurđi obratila emotivnom porukom uz slike preslatke devojčice.

Svaki dan pokušavam da skontam "čija si", jer si mi na jedan pogled ista otac a na drugi kao da gledam sebe kad sam bila mala. A onda shvatim da si pokupila ono sto si ti htela od svakoga i da ličiš samo na sebe! Tako blesavu i veselu sebe! Dnevna doza Djurdje Pantić – napisala je Marija.

Usledili su brojni razneženi komentari, a mnogi su se osvrnuli i na ono što je Marija napisala, te su davali svoj sud na koga devojčica najviše liči, mamu ili tatu.

Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz