Pretraži

„Chanel“ na meti prozivki zbog jeftinih stvari koje prodaje za 825 dolara

Showbiz
0
Screenshot: TikTok/eliseharmon

U seriji video-zapisa u kojima se prikazuje raspakivanje Elis Harmon je pregledala praznični proizvod.

 • Jesam li luda? Apsolutno, ali nikada nisam videla Chanel adventski kalendar, pa hajde da vidimo da li je vredan pažnje – rekla je ona.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Harmon prvo hvali pakovanje, veliku kutiju u obliku boce Chanel br. 5. Zatim primećuje da numerisanje počinje od 5, a ne od standardnog dana 1.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Harmon zatim otvara kutiju broj 9, koja sadrži nalepnicu veličine indeksne kartice.

 • Ok, ovo mora da je šala – primetila je ona. 

TikTokeri su nakon toga počeli da pritiskaju Elis da otpakuje ostalo.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Neke kutije sa kozmetičkim proizvodima, kao što su "Le Vernis" lak za nokte i ruž za usne "Rouge Allure", bile su dobro prihvaćene, ali druge su kritkovane, poput kutije broj 8 koja sadrži malu vrećicu za prašinu bez ičega unutra.

 • Ne mogu ovo da izmislim. To je samo ova torba. To je samo vreća za prašinu. To je vreća za prašinu za vaše nalepnice očigledno – komentarisao je jedan tiktoker.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Ostali predmeti su uključivali privremene tetovaže, narukvicu sa žicama sa plastičnim dvostrukim pečatom marke CC i preklopnu knjigu. Čini se da su neki od artikala prošli kao "poklon uz kupovinu" i da se mogu naći na eBay-u.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  Kako je Harmon nastavila da objavljuje više video-zapisa, prijavila je da ju je Chanel blokirao. Korisnici društvenih mreža su od tada počeli da preplavljuju Instagram nalog brenda komentarima.
  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  U trenutku pisanja, Harmonovi video snimci raspakivanja su prikupili preko 41 milion pregleda na TikToku. Tema je takođe u trendu u Kini nakon što je recenzija blogera prikupila preko 7 miliona pregleda. Korisnici interneta su prozvali Chanel zbog prevare, a hešteg #Chanel blindbok# dostigao je preko 46 miliona pregleda na Weibo-u.

Kako izgledaju Chanel praznični proizvodi, pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz