Pretraži

„ČESTITAO MI JE ROĐENDAN“: Tanja Savić otkrila u kakvom je odnosu sa Stanivukovićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Naime, Tanja se trenutno nalazi na Kopaoniku, gde je pre dve večeri održala nastup, a potom sinoć proslavila i rođendan. Tom prilikom, ona je ispričala i kakvu čestitku su joj poslali njeni sinovi.

  • Što se tiče moje dece, oni su mi poslali video-poruku koja je bila toliko slatka. Oni su kod mog brata i pevali su mi 'Danas nam je divan dan', oduševila sam se i poslala im nazad svoj video snimak – rekla je Savićeva.


Inače, Draško Stanivuković, koga su često povezivali sa našom pevačicom, takođe se juče našao na toj planini, međutim, iako je ranije često posećivao njene nastupe, ovoga puta nije se pojavio u diskoteci.

Ipak, Tanja je otkrila da joj je gradonačelnik Banjaluke čestitao divan dan, ali tvrdi da, i pored svih spekulacija, da oni nisu u vezi, te da je i dalje sama.

  • Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe samo konj – poručila je Savićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz