Pretraži

ČESTE SELIDBE I PRIVIKAVANJA: Sofija Milošević otkrila kako izgleda život žene fudbalera

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Manekenka je sad aotvorila dušu i otkrila koliko joj to teško pada i kako se Lukin posao odražava na porodicu.



Oni već neko vreme žive u Firenci sa sinovima Aleksejem i Teodorom, a Sofija je priznala da se još uvek privikavaju na ovaj grad. 

  • Još tražimo mesto gde ćemo da živimo, ipak ćemo tu biti dve godine. Pošto su deca još mala tražimo adekvatan prostor za njih. Srećna sam što sam ponovo u Italiji, jer je to moja druga omiljena zemlja, uz Srbiju – rekla je ona i potom se prisetila početka svoje karijere.

– Karijeru sam počela u Milanu, a volim da kažem da sam došla maltene kao beba, jer sam imala samo 15 godina. Ostao mi je u tako lepom sećanju i uvek mu se rado vraćam. Snimala sam kampanje svuda po Italiji, ali bih izdvojila Siciliju. To je baš posebno mesto, koje mi je priraslo srcu – poručila je Miloševićeva.

Photo: Instagram/lukajovic

Photo: Instagram/lukajovic

 

Kada su u pitanju selidbe, manekenka ističe da se u tome odlično snalazi, ali da joj često nedostaje Srbija.

– Ne bih da zvučim razmaženo, ali ne, štaviše prija mi. Njegov posao je takav i imamo priliku da putujemo svuda po svetu. To su sve lepa mesta za život i lepi gradovi. Ne smeta mi da se selim, jer je moj život u koferima od 15 godine i živela sam svuda. Jedino što sad, s obzirom na dvoje dece, sve postaje komplikovanije. Ipak, kad god sam u Beogradu gledam da ukradem koji dan i ostanem duže od planiranog. Toliko volim Beograd, energiju našeg grada, a i ljude. Volim što kod nas može da se jede bilo kad, šta god poželiš. Ovde u Italiji ne možeš tako – zaključila je Sofija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz