Pretraži

ĆERKA POP IKONE OSRAMOĆENA NAOČIGLED SVIH: Doživela veliku neprijatnost, pa pokrila lice rukom i pobegla sa lica mesta! (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Opravdano ili ne, Lurds je stigla na reviju brenda Mark Džejkobs par minuta nakon što su se vrata gde se revija održavala, zatvorila.



Madonina naslednica, kako se navodi u DailyMail-u, smatrala je da je u redu doći tačno u 6 sati, kada je bio zakazan i sam početak revije. U videu, koji je sada postao viralan, vidi se kako obezbeđenje po strogim instrukcijama organizatora, odbija ulazak Lurds. Ona začuđeno stoji, u nadi da će se oni ipak predomisliti, dok neko od prolaznika dobacuje:

– Pustite je, zar ne znate ko je ona?

 

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey

Nakon par minuta čekanja, Lurds je ipak odustala, pa je postiđeno pokrila svoje lice jednom rukom, pa se udaljila sa mesta održavanja revije.

Ona je bila obučena u denim od glave do pete, sa crnom dugom puštenom kosom.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Mnogi su iznenađeni kako je došlo do toga da obezbeđenje ne prepozna mladu devojku, koja se veoma često pojavljuje i slika sa svojom planetarno poznatom majkom. Ili su pak odlučili da ista pravila važe za sve, bez izuzetka.

Madona je dobila Lurds 1996. godine, sa svojim ličnim trenerom i partnerom Karlosom Leonom, sa kojim je ostala u odličnim odnosima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz