Pretraži

Vraća se na veliko platno samo da bi pomogla ćerki da zavede njenog kolegu: Poznati glumac u vezi je sa Kajli Džener, ali naslednica slavne glumice ne mari za to!

Showbiz
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou može da „zahvali“ svojoj 20-ogodišnjoj ćerki Epl Martin za svoj veliki povratak na filmsko platno.

Glumica iz „Iron Mana“ navodno je okončala svoju petogodišnju pauzu od glume sve zbog toga što je Epl Martin (20), „godinama zaljubljena“ u glumca koji će biti partner njenoj mami na filmskom platnu u novom filmskom ostvarenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Radi se o holivudskoj mladoj zvezdi Timotiju Šalameu, koji već neko vreme izlazi sa Kajli Džener, a pojaviće se zajedno sa njenom mamom u predstojećem A24 filmu „Marty Supreme“.

Insajder je u utorak rekao za „Daily Mail“: „Čim je Gvinet rekla Epl da je Timoti ne samo producent već i glavni glumac, ona je molila svoju mamu da prihvati ulogu.“

„Nakon što je pročitala i zavolela scenario, uprkos tome što trenutno nema veliku želju da glumi, Epl ju je ubedila, a devojka između ostalog planira da bude na setu što je više moguće.“

Glumica se poslednji put pojavila na velikom platnu u „Osvetnicima: Kraj igre“, koji je izašao 2019. Međutim, od tada se pojavila u seriji kratkih filmova, kao i u Netflixovom „Političaru“ koji je producirao njen suprug Bred Falčuk, „She Said“ 2022. i epizodi „Američkih horor priča“ prošle godine.

Uprkos tome što ju je sada Šalame inspirisao da se vrati na veliko platno, prethodno je rekla za „Entertainment Tonight“ da bi je samo jedan od njenih kolega iz „Iron Mana“ mogao vratiti.

„Pa, bilo bi mi veoma teško da trenutno glumim, jednostavno zbog mog posla“, rekla je Paltrou. „Ali pretpostavljam da bi me Robert Dauni Džunior uvek mogao vratiti.“

Kada je prvi put govorila o planiranoj pauzi 2019. godine, Paltrou je priznala da nije imala nameru da se potpuno povuče iz glumačke karijere dok se fokusirala na svoju Goop imperiju.

„Nikada nisam rekla da prestajem da glumim“, rekla je u intervjuu za emisiju „Today“ sa Savanom Gatrij.

„Ono što kažem je da je Goop moja celodnevna strast, i biti osnivač i CEO Goopa je ono što radim svaki dan, a povremeno, kada je nešto prava stvar i uklapa se oko moje dece i mog Goop života, mogu da učestvujem.“

„Mislim da jednostavno trenutno nisam fokusirana na glumu sa punim radnim vremenom“, dodala je.

Podsetimo, Gvinet je u braku sa frontmenom benda „Coldplay“ Krisom Martinom dobila dvoje dece, ćerku Epl i sina Mouzesa. Par se razveo 2016. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima i nastavili zajedno da podižu decu.

Za mladu Epl mnogi ističu da neodeljivo podseća na svoju mamu, a ona je polako počela da gradi ime za sebe u modnom svetu, te je viđena na nekoliko velikih svetskih revija.

Foto: Golden Globes / PictureLux / Profimedia

Iako je Timoti Šalame već više od godinu dana u odnosu koji ne prestaje da intigira javnosti i to sa Kajli Džener, čini se da Epl ne mari preterano za to, već planira da učini sve kako bi „preotela“ ovog perspektivnog glumca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz