Pretraži

Celom svetu pokazali svoju ljubav: Dušan Vlahović i njegova izabranica Vanja ukrali ŠOU – fotografije zaljubljenog para nakon finala Kupa Italije obišle planetu! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Talentovani fudbaler, Dušan Vlahović doneo je trofej Juventusu, kada je postigao jedini pogodak u finalu Kupa Italije protiv Atlante, pa odmah nakon meča potrčao u zagrljaj devojke za koju se spekuliše da ju je verio.

Dušan Vlahović važi za jednog od naših boljih fudbalera koji ne prestaje da niže svoje fudbalske uspehe u italijanskom klubu “Juventus“, a sada je ostvario veliki uspeh, kada je postigao jedini pogodak u finalu Kupa Italije protiv Atlante, te je doneo torinskoj „staroj dami“ trofej , a navijačima veliku radost.

Ovaj pogodak je veoma obradovao navijače „Juventusa“, a napadač ovog kluba je svoju radost odmah podelio sa svojom devojkom Vanjom Bogdanović.

Naime, Vlahović i njegova devojka su na trenutak ukrali šou i sve kamere su krenule ka njima, te je fotografija zagrljaja u kom se vidi kako ljubav cveta „zapalila“ čitavu Italiju.

Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Teško mi je da pričam u ovom trenutku, ovo je moj prvi trofej, emotivan sam. Nadam se… Ne, ne nadam se, siguran sam da nije poslednji. Veoma sam srećan“, izjavio je fudbaler po završetku meča.

Podsetimo se, Vlahović i Vanja su bili dugogodišnji prijatelji, pa se iz tog prijateljstva rodila ljubav, koja je jedno vreme prekinuta zbog njihovih godina i interesovanja, ali par godina kasnije ovaj par se opet spojio i sada uživaju u ljubavi koju prati veliki broj fanova na društvenim mrežama.

Vanja sada neretko provodi vreme u Italiji gde Dušan gradi svoju fudbalsku karijeru, a jedan detalj na njenoj ruci nedavno je naveo korisnike društvenih mreža da se zapitaju da li se je fudbaler konačno zaprosio svoju devojku.

Naime, tviteraši su pronašli fotografiju sa jednog od storija gde se vidi Vanja, a na ruci se može primetiti veliki prsten za koji mnogi na Tviteru sumnjaju da je zapravo verenički.

Premda ova fotografija nije dokazivala mnogo, na fotografijama, koje su se pojavile nešto kasnije, a  kojima je fudbaler čestitao rođendan svojoj devojci, jasno se vidi prsten na njenoj levoj ruci, koji i te kako podsećana na verenički.

Foto:Prinstcreen/Instagram:vlahovicdusan

“Srećan rođendan, volim te“, napisao je on u opisu fotografije na kojoj se vidi kako veliki dijamnat sija na Vanjinoj ruci.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz