Pretraži

ČEKALI DA NAPUSTI STAN: Provalnici neko vreme tipovali Severinin san?

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Smatra se da su provalnici danima pratili pevačicu i čekali da ona napusti stan, kako bi sproveli akciju. 

U zagrebačkom naselju Kozjak, provalnici su upali u pevačicin penthaus nakon što je Severina sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem otišla na sastanak. 

Prema pisanju tamošnjih medija, provalnici su kako bi prikrili tragove isprskali sprejom kameru na zgradi preko puta njene, dok je kamera na pevačicinoj zgradi bila okrenuta pod čudnim uglom. S obzirom da je ceo kvart u kome živi Severina prekriven kamerama, pollicija se nada da će to pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja. 



Kako navodi Jutarnji.hr, spremačica koja je bila u u stanu kada se desila pljačka navela je da su "razbojnici imali albanski naglasak".

"Severina, što ste se vratili?", začuđeno je pitala 66-godišnja spremačica kad je čula otvaranje ulaznih vrata penthausa u utorak oko 13.45 sati. Usisavala je hodnik, svirala je muzika sa CD-a, što je prigušilo zvuk otvaranja ulaznih vrata. Ali, umesto vlasnice Severine Kojić koja je nešto pre izašla s menadžerom Tomicom Petrovićem, pred spremačicom u hodniku su se ukazala dvojica nepoznatih muškaraca. Nesrećnu ženu oborili su na pod i vezali je jaknom koja im se našla pri ruci, piše ovaj list.

Rekli su joj da se ne miče, a oni su temeljno ispreturali celi stan da bi tek u toaletnom stolu pronašli ono što su tražili – tri kutije sa zlatnim nakitom i dijamantima. Zadržali su se svega nekoliko minuta, navodi "Jutarnji.hr".

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz