Pretraži

BUDUĆI RODITELJI SU PRESREĆNI: Trudna pevačica Tamara Milutinović

Showbiz
0
Photo: Instagram/tamaramilutinovic

Pevačica Tamara Milutinović čeka dete sa svojim partnerom, fudbalerom, Darkom Jevtićem.Ona i Darko su presrećni, ali ovu lepu vest još uvek nisu želeli da podele sa svima.

 Inače, Tamara je nedavno za medije otkrila kako su se ona i Darko upoznali.

– Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana – rekla je pevačica i dodala:

– Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo – zaključila je ona za medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz