Pretraži

Budi deo IDJTV familije!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

IDJTV je među omiljenim televizijama mladih ljudi i novih generacija, zbog konstantnog nuđenja novih formata i praćenja svetskih trendova, kako kada je u pitanju sam kontent, tako i po pitanju dizajna i kreiranja inovativnih formata. Osim same televizije, postoji i IDJTV medijski portal na kom se svakodnevno plasiraju najnovije informacije iz sveta šoubiza.

Ako te zanima muzika i voliš da pratiš trendove i nove informacije iz sveta šoubiza, te novosti iz života najpoznatijih ličnosti na Balkanu i šire, a imaš iskustva u pisanju medijskih tekstova, pozivamo te da se prijaviš za poziciju novinara na našem portalu! Ukoliko imaš iskustva pred kamerama i voliš da se eksponiraš u javnosti, a nisu ti strani ni intervjui sa izvođačima, možeš da se prijaviš da budeš naš TV prezenter i novinar.

Među pozicijama na koje možeš da se prijaviš su još i scheduling coordinator za IDJTV, ali i assistant of director/program editor.

Ako imaš višegodišnje iskustvo kao novinar ili novinarka i želiš to da podigneš na viši nivo, znaš da prepoznaš šta je vest a šta nije, prijavi se da budeš naš urednik portala. 

Svoj CV pošalji nam na: [email protected], a u subject mejla navedi poziciju za koju se prijavljuješ.

IDJTV je televizija pokrenuta 2016. godine i već tada počela je obara sve rekorde gledanosti kada su u pitanju kanali koji emituju zabavni i muzički sadržaj. Pored visoko kvalitetnih spotova rađenih u IDJVideos produkciji, televizija prikazuje i intervjue sa zvezdama domaće i regionalne scene, kao i vesti i novosti iz života najpoznatijih ličnosti na Balkanu, ali i šire. IDJTV deo je IDJVideos produkcije koja ove godine proslavlja čitavu deceniju svog postojanja. Od 2017. godine IDJ posluje u okviru kompanije United Media.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz