Pretraži

BRZ KRAJ: Tejlor Svift stavila tačku na kratku romansu sa muzičarem

Showbiz
0
Photo: Instagram/taylorswift

Naime, ona je nekoliko puta viđena sa muzičarem Metijem Hilijem. Par je više puta uhvaćen u zajedničkim večerama, šetnjama, a Meti je viđen i na nekoliko koncerata u sklopu velike pevačicine turneje.



Prema nekim izvorima, Meti i Tejlor su obnovili staru romansu još iz 2015. godine kada su na kratko bili u ljubavnom odnosu.

Čini se da i ovog puta njihova ljubav bila kratkog veka, s obzirom na to da su se sada pojavili navodi da je par odlučio da prekine vezu.

Tejlor i Meti su raskinuli. Oboje su jako zauzeti i shvatili su da nisu kompatibilni jedno za drugo. Tejlorini prijatelji žele šta je najbolje za nju i nisu iznenađeni što je njihov odnos završen jer je ona relativno skoro izašla iz duge veze – rekao je izvor za ET.

Glasine o raskidu su krenule nedavno, kada se Hili vratio staroj navici ljubljenja ljudi na koncertima njegovog benda. On je na jednom festivalu, u toku izvođenja pesme, poljubio momka iz obezbeđenja u usta. To je ranije bila njegova praksa na koncertima, a poslednji put je to uradio u decembru 2022. godine. Ovaj njegov potez je samo još više podstakao glasine, jer je nekoliko meseci izbegavao ovaj potez.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz