Pretraži

Britni Spirs se oglasila prvi put nakon što je postala slobodna

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Nakon brojnih turbulencija Britni Spirs danas je konačno slobodna nakon dugih 13 godina tokom kojih je bila pod starateljstvom oca Džejmija.

Džejmi Spirs odlučio je da više neće biti njen zakonski staratelj. Naime, kako navode strani mediji, Džejmijev advokat podneo je pravne dokumente u kojima piše da ne želi više da se bori za to da bude njen staratelj.

Kako je Britni aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu neretko deli snimke na kojima pleše, to je uradila i danas kada je saznala da je konačno slobodna. U crnom topu, kratkom šortsu i golog stomaka, Britni je odigrala svoj prvi, moglo bi se reći, pobednički ples, a ispod ove objave nizali su se komentari podrške fanova koji su momenat njenog konačnog oslobođenja od očevog starateljstva željno iščekivali.– Možete videti poslednji ples u crvenom topu. Srećna sam dok igram, to čini da se osećam slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva… Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, idalje se osećam kao da lebdim dok igram – napisala je ona.

Sledeća slika koju je objavila, tri sada kasnije, jeste animacija odnosno crtež devojke okrenute leđima, kojoj je cveće u kosi i na pozadini majice. Britni ispod ove objave ništa nije napisala mada su joj mnogi ostavljali pozitivne komentare prepune ljubavi i podrške.

"Britni, konačno si slobodna", "Volimo te", "Ona je slobodna", "Tako smo srećni zbog tebe ", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, nakon što je potvrđeno da je Džejmi Siprs odustao od starateljstva nad svojom ćerkom i to nakon 13 godina, oglasio se i njen advokat, koji nimalo nije bio iznenađen ovom njegovom odlukom.

Metju Rozengart, Britnin advokat, kaže da ga nije dirnula Džejmijeva odluka da odstupi kao staratelj.

  • Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge – rekao je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz