Pretraži

Isplivala tajna čuvana 25 godina: Britni Spirs priznala da je imala aferu sa Benom Aflekom!

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Poznata pevačica Britni Spirs i glumac Ben Aflek 25 godina su čuvali tajnu koja je sada isplivala u javnost, pa šokirala mnoge.

Britni Spirs konstantno iznenađuje javnost novim detaljima iz svog života. Iako je pevačica popularna još od kada je bila tinejdžerka i stalno se priča o njenom životu, ipak postoje momenti iz  koji do nedavno nisu bili poznati javnosti. Posebno su svi ostali šokirani nakon što je pevačica objavila svoje memoare pod nazivom „Žena u meni“ u kojima je prikazala detalje iz svog života od kojih su mnogi bili nepoznati javnosti, kao onaj da je ostala trudna sa Džastinom Timberlejkom, ali da je abortirala jer on nije bio spreman da postane roditelj.

Iako su svi pomislili da je sada konačno sve ugledalo svetlost dana, pevačica je ponovo iznenadila javnost. Naime, ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pozirala sa tekstopiscem Dajenom Vorenom i poznatim glumcem Benom Aflekom. Ispod crno-belog portreta pevačica je napisala:

– Kul fotka mene s Benom Aflekom i Dajen Voren od pre mnogo godina. On je tako neverovatan glumac. Jesam li zaboravila da pomenem da smo se Ben i ja ljubili te noći? Iskreno, zaboravila sam… Prokletstvo, to je ludo!!! Volela bih da mogu da vam ispričam priču o tome šta se desilo pre toga!!! O, bože, ponašam se kao tračara – objasnila je ona, ali je ubrzo nakon ovoga obrisala fotografiju.

Britni Spirs
Foto: PA / PA Images / Profimedia

Kako piše NY Post, veruje se da je ova fotografija nastala tokom 1999. godine, a Benov PR tim nije još uvek odgovorio na pitanje medija o Britninim tvrdnjama.

Ono što je svakako sigurno, jeste da je Britni privukla veliku pažnju ovom objavom a mnogi su ostali sa gomilom pitanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz