Pretraži

BRITNI ŠOKIRALA NOVIM BIZARNIM VIDEOM: Pevačica zabrinula fanove, pa uputila svima neobičnu molbu! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

U jednom trenutku tokom snimka pevačica naglo prestaje da pleše po svojoj sobi kako bi poručila svojim obožavaocima da se ne obraćaju policiji ako u budućnosti odluči da izbriše profil.



– Dakle, ljudi, samo želim da znate, ako ugasim svoj Instagram, nemojte zvati policiju –  izjavila je Britni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Britni inače ima naviku da deaktivira i ponovo aktivira svoje profile na društvenim mrežama, uključujući i Tviter, što je u prošlosti izazvalo zabrinutost obožavalaca.

Britni je video objavila nakon tvrdnji da su njeni prijatelji i članovi porodice izveli neuspešnu intervenciju zbog straha da bi mogla da umre zbog navodnih problema s mentalnim zdravljem. Rekla je da je to potpuna neistina i da razmišlja o povlačenju s Instagrama jer očito postoji puno ljudi koji joj ne žele dobro.

– Nisam ja umrla, ljudi. Tu sam. Živa sam. Živa sam i zdrava – poručila je u jednom od videa u kojima pleše.

Međutim, njoj bliski izvori ekskluzivno za Daily Mail izjavili su da izaziva ozbiljnu zabrinutost.

– Svi su zabrinuti za nju jer je jako depresivna – ispričao je izvor blizak pevačici, te dodao da se nekadašnja zvezda pretvorila u introverta i da je njena depresija delimično izazvana odnosom sa sinovima, 17-godišnjim Šonom Prestonom i 16-godišnjim Džejdenom Džejmsom, koje ima s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, a koji odbijaju da je vide.

Da je njeno stanje loše, nije teško zaključiti kada se baci pogled na njene društvene mreže i ponašanje u poslednje vreme koje su zabeležili i paparaci, na primer slom koji je doživela u jednom restoranu u Los Anđelesu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz