Pretraži

BRITNI OBJAVILA VIDEO GDE JE NAGA: Pevačica progovorila o pokretu ,,Free Britney“

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

"Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama jer sam se najela – počela je ona, pa objasnila zašto objavljuje fotografije na kojima je skoro skroz gola. 

– Kad je ženi vruće i želi da skine sloj odeće… Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj meri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred leta. Neposredna reakcija svake žene koja skinula deo odeće je – osećam se bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje. Imala sam milion nastupa gde sam to uradila i na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Mnogo puta. Sramotno je, ali u svojoj mašti sam se osećala odlično", objasnila je te dodala kako su je nastupi učinili previše svesnom svog tela i da to nije privlačno – rekla je ona. 



Britni je pretpostavila da će je pratioci pitati zašto baš sada pokazuje svoje telo na društvenim mrežama, pa je i za to imala spreman odgovor.

– Htela sam da vidim sebe na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovo pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Videti sebe u najčistijem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lepa, osetljiva žena koja treba da pogleda sebe u svojem najčištijem obliku – objasnila je Britni.

  • I priznaću da su "Free Britney"  komentari nakon što sam skinula majicu bili zaista je**no smešni! Free Britney kampanja je započela sa svim vašim neverovatnim ružičastim FB majicama pre 3 godine! Pokret ima dublji smisao nego što možete zamisliti. Moji fanovi su uvek bili tako prokleto neverovatni i volim vas sve – poručila im je pevačica.
     

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz