Pretraži

BRITNI DRŽE KAO TAOCA? Prestravljeni fanovi smišljaju kako da joj pomognu

Showbiz
0
BRITNI SPIRS
Photo: Instagram/britneyspears

Naime, Britni Spirs na svoj Instagram kači u neku ruku čudne i smešne stvari, međutim, fanovi su došli do zaključka da je neko maltretira i da je drži u zatočeništvu, upravo zbog snimaka koje kači i zato što na svojim fotkama izgleda kao da se nalazi po prevelikim stresom i tenzijom i kao da "neko upravlja njom", pišu fanovi. 



 Britni je pažnju prvobitno privukla svojim selfijima, gde joj oči izgledaju izmučeno, neuredno od maskare, uplašeno i gde su joj zenice ekstremno male, zatim pomalo čudnim videima u kojima igra fristajl, a poslednje svojim noktima, koji su izrazito neuredni i gde u ruci drži četiri maslačka, jedan roze, a ostala tri bele boje. 

– Britni, da li roze cvet predstavlja tebe, a beli one koji te drže kao taoca? – samo je jedan od komentara zabrinutih fanova. 

Na njenim postovima se mogu nađi i komentari poput ,,Ukoliko si zatočena obuci plavu bluzu na sledećoj fotki" (što je ona i uradila), ,,Ubeđen sam da ovaj profil ne vodi Britni, svaki dan postavlja fotke u istoj kombinaciji. Ko god da vodi ovaj profil pustite je da živi svoj život", ,,Kini u sledećem videu ako si u nevolji", ,,Nadam se da ljudi koji joj vode Instagram vide naše komentare i neka znaju da ćemo ih otkriti uskoro".

Nekolicina je direktno optužila njenog oca kako je on taj koji je drži u zatočeništvu, pa mu se i direktno obratili: ,,Hej, oče od Britni, znam da čitaš komentare. Dolazimo po tebe."

Mnogo fanova se i požalilo u komentarima kako su im prvobitni komentari obrisani, jer su označili FBI, policiju, te im to daje povoda da još više sumnjaju da se nešto opasno dešava iza kulisa. 

Oformljen je i tag #savebritney, koji fanovi neprestano postavljaju u njenim objavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God is in the small stuff and it all matters 🌸🌸🌸 !!!!!!

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears) дана 13. Јул 2020. у 11:01 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz