Pretraži

BRINE SE ZA NJEGA: Sofija Milošević dobila odobrenje da ode u Španiju kod povređenog Luke

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/lukajovic

Miloševićeva je zabrinuta za Luku, sa kojim čeka prvo dete, jer je povredio stopalo na treninzima u Madridu.

Zbog toga planira da otpujuje u Španiju i bude uz njega, piše "Blic".

  • Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se neriva, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega – rekao je izvor blizak manekenki i dodao da bi to bio neki plan i bez nezgode koja se dogodila fudbaleru, ali da je povreda ubrzala njen dolazak.


  • Ona sada završava obaveze oko svog modnog ateljea, kako bi saradnicima objasnila šta treba da rade dok ona nije u Beogradu. Osim toga, redovno ide na preglede i sve je kako treba. Trdunoća lepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše – dodao je izvor za "Blic".

Sofija ima pomoć njene i Lukine porodice za sve što joj treba, a manekenkina rođaka sa decom često prespava kod nje.

 – Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji koja voli da šeta posebno sada kada je lepo vreme izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju – objasnio je izvor i istakao da budući roditelji još uvek nisu odučili gde će se ona poroditi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz