Pretraži

Breskvica pokazala potpuno novi imidž: Pevačica iznenadila drastičnom promenom, fanovi ne prestaju da je obasipaju komplimentima (FOTO)

Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, već poznata po čestim promenama stila,  ponovo se odlučila za novi imidž.

Breskvica je u javni svet ušla jako mlada, pa je publika mogla još od njenih tinejdžerskih dana da prati njene promene u stilu i izrazu koje su bile mnogobrojne.

Ona je menjala stilove oblačenja, šminkanja, pevanja i nastupanja, uradila je tokom godina mnogobrojne tetovaže, a možda najveća promena na njoj mogla je da se vidi kada je u pitanju njena kosa, a sada je ona odlučila da ponovo isporoba nešto novo.

Naime, pevačica poznata po svojim estetski uređenim objavama podelila je kolaž na kom se između ostalog vidi ona u dugoj beloj haljini, a fanovima je posebnu pažnju privukla njena kosa. Premda je Breskvica do nedavno bila brineta, sada se moglo videti da se odlučila za malu promenu, pa je svoju kosu ofarbala u plavo.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Malo nakon ovih fotografija ona je objavila i video na kom se takođe može videti njena nova frizura koja pevačici stoji fenomenalno.

Podsetimo se, Breskvica je tokom godina često menjala boju i oblik svoje kose. Naime, ona se na javnoj sceni pojavila kao brineta, što je njena prirodna boja kose, i sa dugom, bujnom kosom.

Posle izvesnog vremena, Breskvica je odlučila da se ofarba u plavo i skrati svoju kosu gotovo do ramena, zbog oštećenja do kog je došlo zbog korišćenja blanša.

Ona je neko vreme puštala svoju kosu i trudila se da povrati svoje kovrdže, a potom je odlučila da se ofarba u svoju prirodnu braon boju i nadogradi kosu. Ipak, ona je malo „začinila stvari“ i braon boji dodala dva jarko narandžasta pramena.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Ubrzo su ovi narandžasti pramenovi postali crveni, a Anđela je tada odlučila da celu kosu ofarba u zagasito crvenu, što su mnogi prokomentarisali kao najbolji pevačicin izgled do tog momenta.

Breskvica se potom vratila prirodnoj smeđoj boji, na kojoj se nije dugo zadržala, te je gotovo celu prošlu godinu provela kao crvenokosa sa svojom prepoznatljivom, jarko crvenom.

Ipak od početka ove godine moglo se videti da ona ponovo pokušava da oporavi svoju kosu, pa je nekoliko meseci bila brineta, čak se ošišala i na paž, međutim ni to nije dugo potrajalo i sada će je publika jedno vreme gledati kao plavušu dok ponovo ne šokira novom promenom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz