Pretraži

BRESKVICA OTKRILA ISTINU O ODNOSU SA ZEROM: Pevačica stavila tačku na sve spekulacije

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Nakon što je nedavno obradovala publiku duetskom numerom "Sava i Dunav" koju je snimila sa Henny-jem, Breskvica je pre nekoliko dana objavila i numeru "Loš", koja je za kratko vreme osvojila publiku. Međutim, pevačica već uveliko radi na novim projektima, a kako kaže, već u januaru stiže novi mega hit. 



Breskvica je putem Instagrama odgovarala na pitanja fanova, gde je između ostalog otkrila planove za budućnost, a progovorila je i o pojedinim detaljima koji duže vreme intrigiraju njene fanove. 

Na pitanje jednog od pratilaca kako joj se čini godina koju ostavlja za sobom, Breskvica kaže: 

– Ove godine sam se predstavila u svim žanrovima i dokazala da mogu sve – i balade i brze pesme. A za sledeću mogu da kažem samo – januar MEGA HIT! Stiže Bad boy! – otkrila je Breskvica i dodala su u planu i novi dueti i to sa našim velikim zvezdama. 

Breskvica se ovom prilikom osvrnula i na odnos sa koleginicom Zerom, tvrdeći da među njima nema nikakvih problema. 

– Ja nemam nikakav "beef" sa njom, kao što možete videti na mojim nastupima, ja njene najveće hitove pevam lajv! – istakla je Breskvica i na objavi tagovala Zeru, čime je svima jasno stavila do znanja da je uprkos brojnim spekulacijama, u njihovom odnosu ipak sve u najboljem redu. 
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz