Pretraži

BRESKVICA, LUNA DJO, COBY… Pogledajte kakve šanse ima vaša omiljena muzička zvezda za MAC nagradu

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Pored mogućnosti da proverite svoje znanje i osećaj kladeći se na Oskar 2020, Gremi nagrade ili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se održava ove godine, kompanija Mozzart vam pruža mogućnost da okušate sreću i zaradite tipujući na drugu po redu dodelu nagrada Music Awards Ceremony (MAC), koja se održava 27. janura u Štark Areni.

——————– Sponsored ——————–

Humanitarni aspekt MAC-a podržava i ova društveno odgovorna kompanija, koja će ceo prihod od uplata nameniti za programe podrške rodnoj ravnopravnosti.

Prema proceni Mozzartovih bukmejkera, najveće šanse za osvajanje nagrade u kategoriji novi izvođač ima mlada pevačica Angellina i ponuđena kvota na njenu pobedu je 1,15. Ukoliko, ipak, verujete da će titulu u ovoj konkurenciji odneti njena poznata koleginica Luna Đo (6,00), na uloženih 500 dinara možete da osvojite 3.000. Klađenjem na sve popularniju Breskvicu koju je proslavio hit "Koraci u noći", na uloženih 1.000, sa kvotom 9,00 zaradićete čak 9.000 dinara!

Svi koji žele da uz Mozzartov tiket gledanje MAC-a učine uzbudljivijim kladeći se na svoje omiljene zvezde, dobro se zabave, a uz to i da zarade, mogu da daju svoje prognoze u okviru kategorija trap kolaboracija, novi izvođač i pop kolaboracija.

Ukoliko smatrate da će najviše glasova publike u kategoriji trap kolaboracija osvojiti Tanja Savić i Corona za koje je kvota 50,0, na uloženih 500 dobićete neverovatnih 25.000 dinara! Manje kvote, tj. najveće šanse za osvajanje nagrade u ovoj kategoriji imaju Jelena Karleuša i Gazda Paja (2,20), Jala Brat, Buba Corelli i Senidah (2,30), kao i Coby i Senidah (3,20).Mnoge će obradovati i mogućnost da u okviru kategorije pop kolaboracija svoje poverenje poklone svojim omiljenim muzičkim zvezdama među kojima su Sergej Ćetković i Who See (2,15), Nataša Bekvalac i Coby (30,0), Danijela Karić i Ivan Mileusnić (30,0).

Svi igrači koji na Mozzartovim uplatno-isplatnim mestima širom Srbije, BiH i Makedonije, kao i na sajtu ove kladionice sastave svoj tiket kladeći se na MAC, direktno će pružiti podršku programima rodne ravnopravnosti, budući da će Mozzart sav prihod od uplata donirati u humanitrane svrhe.

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a, podržala je i nacionalna ambasadorka UNICEF-a Ana Ivanović, a ljudi dobre volje takođe mogu dati podršku ovoj humanoj misiji, budući da će sav prihod od prodaje MAC majica i deo prihoda od prodaje ulaznica organizator izdvojiti u humanitarne svrhe.

Sve kvote za MAC pogledajte ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz